Ο ΕΟΠΕ πρώτος Ελληνικός οργανισμός που λαμβάνει ιδιότητα Μέλους στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα του Ο.Η.Ε.
Η Διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.Π.Ε.) είναι στην πολύ ευχάριστη και τιμητική θέση να ανακοινώσει πως ο Οργανισμός από την 31η Μαΐου είναι Μέλος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ο.Η.Ε. που φέρει τον τίτλο United Nations Academic Impact.
Είναι ο μοναδικός Ελληνικός Οργανισμός που έχει λάβει και φέρει την ως άνω ιδιότητα. Μέλη του UNAI από Ελλάδα, πέραν του Ε.Ο.Π.Ε., είναι μόνον 4 κρατικά Πανεπιστήμια (Ε.Κ.Π.Α., ΠΑ.ΜΑΚ., Πάντειο Πανεπιστήμιο και Τ.Ε.Ι. Αθηνών) και 2 εκπαιδευτικά ιδρύματα (The American College of Greece και ICBS Business College).
Ο Ε.Ο.Π.Ε. θα ανταποκριθεί στους στόχους του ως άνω οργάνου με προσήλωση αλλά και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του Ο.Η.Ε..
Ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων ΕΟΠΕ – HAPSc συνεχίζει να πρωτοπορεί και να δείχνει το δρόμο!
Ο Ε.Ο.Π.Ε. θα συνεχίσει με ζήλο να εκπληρώνει τους καταστατικούς του στόχους!