ΕκδήλωσηΟ Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.Π.Ε.) και το Νεανικό Τμήμα της Αντιπροσωπείας Κομοτηνής, με τη συμμετοχή του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και τη στήριξη του Δήμου Κομοτηνής, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην τοπική κοινωνία της πόλης Συνεδριακό Θεσμό, την ετήσια καθιέρωση του, έχοντας ως κεντρικό θέμα “Η Ώρα της Δημοκρατίας”. Το ειδικότερο θέμα που θα αναλυθεί, είναι: “Ιδιώτευση: Η μαζική αποχή από την εκλογική διαδικασία ως α) μέσο εξέγερσης, β) πολιτικής άγνοιας, ή γ) ένδειξη αδιαφορίας”.

Βασικός ομιλητής εκ μέρους του Ε.Ο.Π.Ε. ήταν ο Επόπτης Κομοτηνής, κ. Ηλίας Μαυρόπουλος. Την εκδήλωση άνοιξε η Συντονίστρια Κομοτηνής, κα. Αγγελική Τσιμίκου. Οι αναπληρωτές Συντονιστές, κα Γεωργία Βασιλείου και κ. Θάνος Τζήμας, καθώς και τα στελέχη της Αντιπροσωπείας αντεπεξήλθαν στην οργάνωση και προετοιμασία της εκδήλωσης αποτυπώνοντας το υψηλό επίπεδο της Αντιπροσωπείας του Ε.Ο.Π.Ε. στην Κομοτηνή.

Πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη και Παρασκευή 8-9/12/2016.

Το Συνεδριακό Θεσμό πλαισίωσαν εκπρόσωποι από τον επιστημονικό, ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό και πολιτικό χώρο.

Ακολούθησε ζωντανός διάλογος μεταξύ κοινού και προσκεκλημένων ομιλητών, αμφότερες ημέρες, καθώς και debate πραγματικών πολιτικών προσώπων.

Δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Κορυφαίες ετικέτες